Princess Yachts West Sweden

GREVE MARINA

KONTOR, UDSTILLING, SERVICE OG MARINA

Princess Yachts Danmark har kontor, service och bådplatser i Greve Marina (Hundige Havn) ca 20 km söder om Köpenhamn.

Vi har ca 50 egne båd pladser, hvor vi kan tilbyde enkelte ledige vinter samt sommer bro pladser for både op til 85 fod på de største pladser. Broerne og dele af havnen er video overvåget døgnet rundt, og der er 2x 13 amp el stik pr båd med eget el kort, så man har mulighed for masser af el ombord. Havnen er godkendt som A havn, hvilket betyder man kan ligge i vandet hele året rundt i beskyttede omgivelser.

Princess Yachts Denmark er distributør af Princess både siden 1995, så der ligger altid nye og brugte Princess både til salg i havnen for fremvisning og test. Vil du sælge din båd, kan vi også være behjælpelig med dette, og din båd vil ligge på optimal eksponering i havnen.

Skal du have lavet reparation eller service på din båd har vi egen service vogn med John Pedersen som primær mekaniker, han har mere end 10 års erfaring i service og reparation og service af Princess og andre både.

Broerne er flydebroer med Y bomme med plads på op til 85 fod på de største pladser. Havnen er beliggende som en del af Greve strandpark med fineste sandstrand på den ene side af havnen om sommeren, og vinter bade klub med sauna om vinteren.

Der er helårs åbent restaurant i havnen samt sommer kiosk sammen med en aktiv sejlklub. Sejlklubben er blandt andet kendt for at være dygtige til at udvikle unge talenter, og de har gratis tilbud som kajak udlåning og andre aktiviteter for medlemmerne.

Ring eller mail os gerne, og vi skal være behjælpelig med hvad I evt. behøver.

  • Lyftkapacitet 23 ton
  • Servicebil
  • Verkstad och rekonditioneringsavdelning
  • Efterinstallationer
  • Hejren 11, 2670 Greve, Danmark
  • +45 70268484
" Vi supportar våra kunder – även helger och semestertid! "
The requested RSS feed is empty.

Kontakt os

Vi glæder os til at komme i kontakt med Dig!